Over SilentPets

Silent Pets is in 2020 opgezet door mij, Monte Boer. Ik ben van jongs af aan geïnteresseerd in de natuur. Mijn verzameling begon met stenen, botten en schedels die ik vond in Singapore waar ik opgroeide. Later werd mijn verzameling groter en kocht ik skeletten, opgezette dieren en dieren op sterk water.

Vanaf 2019 ben ik taxidermist op het gebied van insecten en sinds 2021 geef ik workshops in het opzetten van vlinders en insecten bij Bos en Fauna. Ik volg zelf cursussen vogeltaxidermie bij Bos en Fauna.

silentpets op de markt
een vlinder stolp zonder glas
Maatwerk

Zoek je iets speciaals? Bijvoorbeeld een stolp met bepaalde vlinders? Dat kan een strakke stolp of juist een meer natuurlijke stolp zijn. Of ben je op zoek naar een lijst met speciale insecten?

Ik denk graag met je mee en dit kost niets extra. Neem even contact op en dan bespreken we je wensen.

Atelier

Als je wil weten hoe ik werk of zelf een lijst wil uitzoeken ben je altijd welkom in mijn werkruimte (aka mijn slaapkamer). Ik hoor vaak dat mijn kamer net een museum is waar in elke hoek wat te zien is. Ik kan je alles vertellen over de verschillende vlinders en insecten.

Soms weet je pas wat je wilt als je de lijsten en sieraden in het echt ziet. Neem van tevoren even contact op als je langs wil komen.

atelier silentpets

Contact opnemen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Adres

Izaak Evertslaan 74
6814JK, Arnhem
Tel 06 - 2111 1310

Bel even als je langs wil komen. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

Get directions