BESTELLEN

Controleer je map met ongewenste e-mail/spam.

BETALEN

Op deze website kun je betalen met Ideal of creditcard. Als je bij Silent Pets langskomt, kun je ook met cash, tikkie of met een pinpas betalen.

Verzenden

Bestellingen worden iedere maandag en donderdag verzonden met Post NL. Na verzending duurt het 1 tot 2 dagen voordat de bestelling aankomt.

verzendkosten voor sieraaden zijn gratis, voor de lijsten gelden de tarieven van Post NL. Deze zijn afhankelijk van de grootte van je lijst en zie je op je bestelformulier. Je kunt je bestelling ook afhalen.

RUILEN/GARANTIE

Dat kan. Stuur het insect retour in de originele doosjes en je krijgt je geld terug.

De insecten worden goed verpakt maar kunnen af en toe beschadigen. Neem contact op met Silent Pets en geef aan wat je wil: reparatie of geld terug.

LIJSTEN

De lijsten zijn van onbreekbaar acryl met écht glas. De lijst kan staan op een vlak oppervlak en worden opgehangen aan de muur.

Sorry, Silent Pets verkoopt geen lege frames.

Ja, dat kan meestal. Neem even contact op over je wensen.

COLLECTIE VLINDERS & INSECTEN

Elk insect is uniek en kan net iets anders zijn dan op de foto op de website.

Ja, dat kan vaak. Je kunt het best een mail met je wensen sturen.

Silent Pets levert alleen ingelijste insecten.

Ja dat kan, stuur een email met foto's van de lijst

Je helpt juist mee aan het behoud van vlinders en insecten. Zo komen de vlinders die je koopt van speciale butterfly farms. In het wild groeien maar 7% van de eieren uit tot een volwassen vlinders en op een butterfly farm is dat 70-90%. De farms laten een vijfde van de elke generatie los om de insecten in hun natuurlijke habitat te behouden. kijk bij de pagina over het kweekproces voor meer informatie


Silent Pets verkoopt alleen onbedreigde vlinder- en insectensoorten.

Er is geen winkel maar wel een werkplaats waar je op afspraak altijd kan komen kijken, ook sta ik soms op markten in Gelderland